Handgeschilderd Prince schilderij

Altijd al een schilderij van Prince aan de muur willen hebben, dat ben je op de juiste pagina terecht gekomen.
Je kunt een keuze maken uit een Prince schilderij hieronder, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een schilderij te laten maken van je favoriete Prince foto. Mocht je een Prince schilderij willen laten maken van je favoriete Prince foto, stuur ons dan een foto toe via onze offerte pagina

Onze schilderijen worden gemaakt met olieverf, en worden dus niet geprint. Je krijgt dus een handgeschilderd Prince schilderij aan je muur, als je nu je bestelling bij ons plaatst. Omdat de Prince schilderijen met olieverf worden gemaakt is er wel een levertijd van 2 tot 4 weken, in verband met het drogen van de olieverf.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een schilderij te bestellen van een andere favoriete artiest, zoals Jim Morrison, Andre Hazes, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Elvis, Michael Jackson, Bob MArley en vele anderen. Kijk op onze muziek pagina voor de diverse mogelijkheden.

Prince Schilderij

PopArt Planet levert olieverf schilderijen tegen een betaalbare prijs. De schilderijen zijn handgeschilderd, dus u ontvangt geen digitale print, maar een echt schilderij.
Onze schilderijen zijn ook ideaal om cadeau te doen. Dus ken je iemand in je omgeving die helemaal fan is van Prince, verras diegene dan met een uniek Prince schilderij.